بایگانی‌ها

دسته‌ها

مخازن و روکش‌های مقاومت در برابراسید – از نگاه متال فینیشینگ

مهندسی کارگاه و تجهیزات پرداخت‌کاری
CHEMICAL-RESISTANT TANKS AND LININGS
مخازن و روکش‌های مقاومت در برابراسید(از نگاه متال فینیشینگ)
finishing equipment & plant engineeringfinishing equipment & plant engineering

پرکاربردترین و ارزان‌قیمت‌ترین مصالح ساختمانی مورداستفاده در صنعت پرداخت‌کاری فلزات، فولاد و بتن است. متأسفانه هر دو این مواد تحت تاثیر بسیاری از مواد شیمیایی مورد استفاده در صنعت پرداخت‌کاری، به شدت مستعد خوردگی هستند. مواد شیمیایی آبکاری و اسیدشویی بسیار خورنده هستند و بدون حفاظت مناسب، طول عمر فولاد و بتن محدود است. مخازن و روکش مخازن باید ویژگی‌های زیر را داشته باشند:
1. دربرابر حمله مواد شیمیایی آلی و غیرآلی، اکسیدکننده و غیراکسیدکننده در غلظت‌های مختلف و همچنین دربرابر حلال‌های مختلف مقاومت داشته باشند.
2. دربرابر تفاوت‌های حرارتی مختلف، مانند شوک حرارتی مقاومت داشته باشند؛
3. در برابر شرایط آب و هوایی بد مقاومت داشته باشند زیرا شرایط اقتصادی ایجاب می‌کند که انبارهای ذخیره‌ سازی بسیار بزرگ و کپسول‌های تصفیه ضایعات در فضای باز قرار گیرند؛
4. در برابر کاربردهای فیزیکی نامناسب که شامل خط و خش‌های ناشی از فرایند تولید، قطعات سنگین،شکل‌های مختلف و ریخته‌گری‌ها می‌شود، مقاومت داشته باشند و
5. دارای بیشترین کارایی، ارزش و سهولت در نگهداری باشند.

مخازن و روکش‌ها


انواع مخازنی که در صنایع پرداخت‌ کاری فلزات برجسته شده است عبارتند از: فولاد کربنی روکش‌ دار؛ بتن روکش‌دار، بتن آماده یا بتن‌ ریزی در محل؛ بتن پلیمری آماده یا بتن‌ ریزی درمحل؛ پلاستیک‌ های مقاوم‌ شده، به عنوان مثال، گرما سخت‌ها و گرما نرم‌ها؛ و آلیاژها. موفقیت تانک‌ های فولادی یا بتنی مبتنی بر طراحی خوب مهندسی پوسته ساختاری است. موفقیت نهایی روکش، علاوه بر طراحی مهندسی خوب، مبتنی بر پرداخت‌ کاری و یکپارچگی ساختار بستر و همچنین مهارت‌ها وتخصص اعمال‌کننده است. درصورتی‌ که ساختار نتواند استرس ناشی ازفرایند را تحمل کند، شکست روکش ناگزیر است. به طور مشابه، مخازن پلاستیکی یا آلیاژی ‌درصورتی‌ که طراحی مهندسی خوبی نشود، شکست خواهد خورد.

مخازن فولاد کربنی هنگام ساخت مخازن فولاد کربنی درمورد روکش‌های بعدی، موارد زیر مهم هستند:

1. در زمان قرارگیری در معرض تنش مطلوب فرآیند، برای ممانعت از بلندشدن روکش، باید حداقل تعداد قطعات استفاده شده و تقویت کافی صورت پذیرد.

2. تقویت عمودی به افقی ترجیح داده می‌شود. زیرا که لجن‌ها حذف شده، به این ترتیب احتمال شره کردن، تجمع و خوردگی محفظه " از بیرون به داخل " درمورد محلول بیرون ریخته کاهش می‌یابد.

3. فاصله بین جوش‌ها و روکش باید محکم و پیوسته باشد.

4. تمام گوشه‌ها باید به مقدار حداقل شعاع اینچ تراشیده شوند و هیچ زاویه تیزی نداشته باشیم.

5. اجزای تقویت‌کننده خارجی ممکن است نیاز به جوش نداشته باشند.

6. تمام درزهای بدنه باید لب به لب، درست و صاف با تغییرات ترازی تا 25٪ ضخامت صفحات، جوش دادهشوند و در هیچ موردی بیشتر از اینچ نباشد.

7. همه خروجی‌های باید فلنج شوند.

………………………..

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس