بایگانی‌ها

دسته‌ها

آبکاری پلاتین ازنگاه متال فینیشینگ 2011

محلول های آبکاری الکتریکی که برای لایه نشانی پلاتین استفاده می شوند عموما شبیه محلول به کاربرده شده برای پالادیم است.هرچند یون های پالادیم در محلول بیشتر دو ظرفیتی هستند، یون های پلاتین دارای ظرفیت های پایدار 2و 4هستند. ظرفیت یون های پلاتین می تواند در آند به 4اکسید شود بخصوص در محلول های قلیایی چنیناکسایش هایی می تواند به پیشروی واکنش منجر شود، گاهی به طور متغییر بازده جریان را نیز کاهش می دهد،به این دلیل اغلب جداسازی محفظه آندیدر این نوع محلول آبکاری مفید است.

سولفات دی نیترو پلاتین، سولفوریک اسید

جهت آبکاری پلاتین مستقیما روی تیتانیوم، آند سولفات دی نیترو پلاتین با فرمولاسیون زیر به کاربرده شده است:

پلاتین بصورت H2Pt(NO2)2SO4 , 5g/l

سولفوریک اسید تا PH2

دما C040

جریان پگالی 1/0-1A/dm2

آند پلاتین

اسید کلرو پلاتینیک:

فرمولاسیون اسید جایگزین براساس کلرو پلاتینیک اسید:

پلاتین بصورت H2PtCl6, 20g/l

هیدرو کلریدریک اسید 300g/l

دما ،65C0

جریان چگالی 1/0-2A/dm2

آند پلاتین

کلرو پلاتینیک اسید، آمونیاکی:

در کلرو پلاتینیک اسید، یون های پلاتین دارای ظرفیت4به جای 2 هستند، مانند سولفات دی نیترو پلاتین فرمولاسیون ابکاری براساس اسید کلرو پلاتینیک همچنین می تواند در PH خنثی تا قلیایی انجام می شود.

فرمولاسیون قلیایی می تواند بطور مستقیم برای آلیاژهای پایه نیکلی بدون استفاده از پیش آبکاری به کاربرده شود. هردو حمام اسیدی نیاز به پیش آبکاری دارد،ترجیحا طلا روی بسیاری از فلزات پایه.

آبکاری رودیوم:

گرچه چند حمام های الکترولیتیک برای آبکاری رودیوم پیشنهاد شده است تنها حمام هایی که اهمیت تجاری یافته اند (1)فسفات برای لایه نشانی سفید و درخشان (2)سولفات برای لایه نشانی جواهر و موارد صنعتی و (3)ترکیب فسفات-سولفات برای لایه نشانی های زینتی، هستند.

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس